Kreatív logó készítés Csurgától. Kérj ajánlatot a Kapcsolat menüpontban!
Open
X

Logótervezés, logó készítés. Professzionális módszerekkel, gyorsan és funkcionálisan.

Logótervezés árak

Az árak tájékoztató jellegűek, szolgáltatásunk (a logótervezés) hamarosan teljesen átalakul és a StarGeckos Kreatív társulásba olvad.

Minden logó-készítés csomaghoz profi látványterveket mellékelek ajándékba!

Tovább a kapcsolathoz!

Logótervezés csomagok

Bronz logó csomag

25.000Ft / logó
  • Nagy felbontású logó (vektoros) készítése
  • 2 terv elkészítése az előzetesen megbeszéltek alapján
  • 2 lépcsős tervezés
  • Grafikai látványtervek

Arany logó csomag

60.000Ft / logó
  • Nagy felbontású logó (vektoros) készítése
  • 4 terv elkészítése az előzetesen megbeszéltek alapján
  • 4 lépcsős tervezés
  • Grafikai látványtervek

Megrendelés esetén lehetőség van felfelé “lépkedni” a csomagok között, tehát javasolt a legalacsonyabb csomagot választani!

Opcionális Extra szolgáltatások Végösszeg
Plusz tervezési “lépcső” beiktatása +10.000Ft
Elsőbbségi logó kérése (48 órán belül) +10.000Ft
Extra Elsőbbségi logó kérése (24 órán belül, hétvégén is) +20.000Ft
Plusz terv kérése +10.000Ft
A végleges logóterv adott méretre vágása (pl. weblapra) ingyenes
A végleges logóterv más színállásban való mellékelése ingyenes
Látványtervek készítése (3D-s hatásban) ingyenes


Még több Referencia!

Logótervezés menete

 • 1. lépés: A legmegfelelőbb logó elkészítéséhez mindenképp ismernem kell a céget, szolgáltatást, vagy terméket, amit képvisel majd az embléma. Ehhez jó alap lehet egy már létező weboldal, tájékoztató, vagy egyéb nyomtatvány, esetleg maga a termék vagy a cég referenciái. Ezzel az ügyfél dolga is jóval könnyebb, hiszen itt általában már konkrét ötleteim vannak az estleges logótervet illetően.
 • 2. lépés: Következő lépésben meg kell állapítani magát a logó típusát, ami lehet szöveges,  ikonikus, vagy vegyes is. Ezt mindenképpen konkretizáljuk.
 • 3. lépés: A cég (már meglévő, vagy leendő) arculata alapján, a termék vagy szolgáltatás figyelembe vételével megalkotom a logó kezdeti elképzeléseit.
 • 4. lépés: Elkészítem a különböző kezdeti változatokat, aminek a száma változó, ez a választott csomagtól függ. Várakozási idő általában 1 hét, de ez természetesen az aktuális munkáim számától is függ, ezt általában a megrendeléskor külön jelezni szoktam.
 • 5. lépés: Bemutatom az elkészített logóterveket, és megbeszéljük az ügyféllel a részleteket. Melyik a legjobb logóterv, illetve min kell még változtatni a legtökéletesebb eredmény érdekében.
 • 6. lépés: A választott logó csomagtól függően megismétlem az utóbbi lépéseket, ahányszor szükséges a teljes elégedettséghez.
 • 7. lépés: A végleges logóterv elküldése, veszteségmentes, szerkeszthető formátumban, transzparens háttérrel, illetve kérésre egyedi méretekben is, melyek azonnal felhasználhatóak (pl online, vagy nyomtatványokon).

Vissza az összesített árlistára!

Miért engem válassz, ha logó készítésről van szó?

 • Az áraim költséghatékonyak. Ha megnézed az árlistámat és összehasonlítasz a konkurenciával, láthatod, hogy jóval a piaci ár alatt dolgozom. Ez azért van, mert ha egyszer velem dolgozol, nagy valószínűséggel máskor is meg fogsz majd keresni.
 • Betartom a megígért határidőket. Mivel az aktuális projektjeim száma változó, ezért mindig előre jelzem, hogy várhatóan mikor lesz kész a szolgáltatás. Természetesen a logó tervezés menete függ az ügyféltől is, illetve az aktuális csomagtól és a változtatások számától. Ezeket a dolgokat jobb előre tisztázni.
 • Logóim valóban használhatóak. Sok grafikus nem tulajdonít elég jelentőséget egy logónak, általában elbagatellizálják és ennek az az eredménye, hogy nem funkcionális a logó, bizonyos helyzetekben nem lehet használni. Én minden munkámnál odafigyelek arra, hogy a későbbi felhasználás zökkenőmentes legyen.
 • Logóim modernek és letisztultak. Ez a saját kialakult stílusom, amitől természetesen el tudok térni (lásd: referenciáim), viszont akkor vagyok a legkreatívabb, ha a saját stílusomon belül dolgozhatok.
 • Látványterveket mellékelek. Ez egy ingyenes, plusz szolgáltatás, ami azért fontos, hogy más környezetben is lássa minden ügyfelem az elkészült logó-koncepciókat.
 • Tanácsokat adok a logó használatához. Ha kérdés van, mindig szívesen segítek a jelenlegi, illetve a kialakításban lévő “branding”-ben is. Segítek megtalálni a leglogikusabb elrendezést és színeket a logó online felhasználásakor, illetve az arculati elemekben való elhelyezéséhez.
 • Kreatív vagyok. Általában mindenre van kialakult ötletem, persze ha konkrét kérést kell megvalósítani, akkor sem ijedek meg. Szeretem azokat a formákat, amikben mélyebb tartalom van elrejtve, mint első pillantásra gondolnánk.

Egyéb információk

Ha bármilyen információra van szükséged, állok rendelkezésedre a kapcsolat menüpontban. A logótervezés után, az ügyfél előzetes hozzájárulásával a logót kiteszem referenciáim közé az oldal linkjével együtt (ha lehetséges).

Tovább a kapcsolathoz!

Néhány cikkem a témában

Ha eddig nem győztelek meg arról, hogy rám bízhatod logód, arculatod elkészíttetését, akkor csak annyit kérek, hogy tájékozódj a témában, mielőtt megbízol valakit. Rengeteg cikkem van a témában, ami minden bizonnyal neked is hasznos lesz, hogy ki tudd választani a megfelelő grafikust, legyen az akár szabadúszó, akár kreatív cég. Leírom többek között, mi is a jó logó, hogyan válassz magadnak grafikust, milyen dolgokra kell odafigyelni, hogy ne legyeél átverve. Itt tényleg nincs kötelezettséged, tájékozódj szakmai blogomban.