Valentin napi hátterek

ekkor: 2013-02-03 · Kategória: Háttérképek

Szerelmesek napja

Megoszlanak a vélemények a Valentin napról, de most nem foglalkozunk ezzel. Az a célunk, hogy azoknak, akik szeretnék meglepni szerelmüket ezen a napon, egy kis segítséget nyújtsunk ehhez. Egy kedves gesztussal biztosan nem követünk el hibát viszont, ha elfeledkezünk róla azzal biztosan. Természetesen most is Full HD képekkel szolgálunk, amiket nyugodtan használhattok.

× Letöltéshez kattints a képre és az egér jobb gombjával már mentheted is a gépedre!

Borítékban a szív

borítékban a szív

Egyszerű ötlet, ha jelképesen a szívünket küldjük el szerelmünknek , mintha azt fejeznénk ki ezzel, hogy a szívünk már az övé és a lehető legjobb helyen van nála.

Vidám és színes

vidám valentin nap

Ez a kép igen látványos és színes. Vidámságot és örömet sugall. Talán ezeket is a szerelem okozta.

Szív alakú virágcsokor

Szívvirág

Ötletes meglepetés lehet ez a kép is hisz nem csak, hogy szív van benne, hanem virágból van megformálva, ami különlegesebbé teszi.

Táncoló pár

Táncoló pár

Lehet, hogy valaki pont ezen a napon szeretné megkérni a párja kezét? Az is lehet, hogy már törvényesen is egy pár vagytok. Szerintem ez a kép olyan pároknak szól, akik valóban komolyan gondolják. Együtt táncolnak át az életen.

A szerelem, mint gyógyszer

szerelem mindenre orvosság

A szerelem az az orvosság, ami nagyon sok mindent gyógyít. Az is lehet, hogy ebből a betegségből nem is akarunk kigyógyulni. Örülünk, ha elkapjuk.

Mackó

mackó

Mackó rajongóknak ajánlom ezt a képet. Ők biztosan nagyon fognak örülni, ha megkapják.

Bolondos kép

 

bolondos

Nagyon fontos a humor a szerelemben is. Egyszerűen szeretjük, ha valaki meg tud nevettetni bennünket. Azzal, akit szeretünk ünnep együtt nevetni is.