Kreatív logó készítés Csurgától. Kérj ajánlatot a Kapcsolat menüpontban!
Open
X

Akciós ajánlat – 2015.01.18-ig. Elégett vagy? Akkor én is!

Logókészítés 100%-os elégedettségi garanciával!

Egyszerű a képlet, mint a logóim és ezért működik. Nézd meg az ábrát, levezetem neked:

tavaly is logót szerettél volna

Ezt kapod most, még tavalyi árakon

  •  Megkapod a kreativitásomat, amellyel egy korszerű, minden kritériumnak eleget tevő logód lehet és büszkén képviseli majd céged, terméked.
  •  Megkapod a “Bronz logókészítés” csomagomat, mely tartalmáról egyébként bővebben itt olvashatsz: Logókészítés
  • Az első két teljesen kidolgozott koncepcióra 100% elégedettségi garanciát kapsz tőlem az akció időtartamára. Ez azt jelenti, hogy ha nem tetszik a két koncepció közül egyik sem, egyszerűen nem kell kifizetni és gyakorlatilag nem veszítettél semmit a szolgáltatásommal.
  • Amennyiben azonban megfelel, lesz egy több elrendezésben, több színállásban is használható logód, melyet bármilyen környezetbe beilleszthetsz.
  • Tetszik a kívánt eredmény? Akkor hagyd a listaáratadok 25% kedvezményt. Miért? Hogy valóban tavalyi árakon legyen a szolgáltatásom.
  • Az összes manapság használatos fájlformátumban megkapod a logóidat, természetesen a logók vektorosan kerülnek elkészítésre.
  • Kapsz a logó mellé minimum 3 db 3D-s hatású látványtervet, melyet megnézhetsz a referenciáimnál, vagy pedig ebben a cikkben.
  • Ezen felül tanácsadást és garanciát kapsz arra, hogy a logód a lehető legjobb oldalát mutassa akkor is, ha nagyon változatos helyekre lesz beillesztve a jövőben.

Aki vizuális típus, mint én, annak csináltam egy akció-állapotábrát:

logókészítés akció

Nagyon király, de hol a matek?

A matek része annyi, hogy normál esetben a fent említett “Bronz Csomagom” 25.000 Ft, de te most 20.000 Ft-ért megkapod (itt a 20% kedvezmény ugye…), ha valóban tetszett az eredmény és az egyik küldött tervben látsz fantáziát. Nincs apró-betűs rész, nincs semmi trükk. Tetszik, vagy nem tetszik: ez itt a kérdés.

Az akció időtartama véges

Remélem megérted, hogy egy ilyen akciót nem tudok sokáig kitolni, ezért eddig tart: 2015. január 18.

Itt nem lesz meghosszabbítás, nem lesz kegyelem, aki nem vett részt benne, az bánni fogja (lásd első kép). A sikerességétől függően természetesen lehet folytatása, de nem lesz ilyen kéthetente, az biztos. Veszítenivalód nincs. Mire vársz? Írj nekem most. Tényleg most, csak egy e-mail az egész, használd ezt a szép gombot alul.

Tovább a kapcsolathoz!